Når man reiser med InHouse…

InHouse består av en gjeng prosjektledere med ulik kompetanse som alle inkluderes i våre leveranser. I våre leveranser inkluderer vi oppsett av egen nettside for arrangementet med informasjon, elektronisk registrering og programmer. Det blir produsert et eget design for arrangementet som går igjen i nettsiden, plakat, velkomst plakat, menykort, dekorasjon, bilder, film etc. I tillegg blir det produsert en personlige video-invitasjon som en teaser til dine deltagere, denne videoen vil motivere og «hype» arrangementet.

Vårt mål er ikke bare selve turen, men at dere skal sitte igjen med gode minner!

Derfor bruker vi hele verktøykassa fra InHouse i forbindelse med våre arrangementer. Vi leverer «live» kommunikasjonen med deltagere underveis som inkluderer levering av bilder, film og historier, samt at ansvarlige fra oss er med på turen for å ta hånd om alle detaljer slik at dere kan nyte turen på lik linje som dine gjester.

Vi mener at den beste opplevelsen skapes over tid og sammen med dere som kjenner deres kultur best!

Våre tilbud inneholder skisser med forslag på destinasjoner, opplevelser og priser. Ulike destinasjoner har ulike attraksjoner, og det finnes mange skjulte perler og alternativer. Derfor mener vi i InHouse at jobben starter først når samarbeidet inngås med dere. I første omgang skisserer vi noen løsninger som er å betrakte som en teaser med et estimat over kostander. Hvis noen av skissene frister, er det på tide å tilpasse arrangementet i deres ånd.

Kontakt oss for informasjon om reiser med InHouse

Se vår verktøykasse med tjenester

Footer
Kultur- og merkevarebygging | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business
InHouse AS
Fokserødveien 31
3241 Sandefjord
T: +47 41 33 30 20
E: post@inhouseas.no
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2022