Firmatur – opplevelser i inn- og utland

Firmatur og event i Norge og utland | InHouse
Ta med deg ansatte på firmatur i Norge eller utenlands. Gi dem de beste opplevelsene, noe man husker lenge. Erfaringsvis kan det å investere i de ansatte gi bedriften mer motiverte medarbeidere, og gi bedre samhold og økt lagånd.

Vi skal tørre å drømme, og samtidig sikre en strukturert prosjektledelse med håndtering av alt fra de minste detaljer til de største oppgavene.

Hva er målet med turen?

Vi gjør en behovsanalyse. Hvor vil dere, og hva er målet med turen? InHouse består av kreative og kunnskapsrike prosjektledere som har lang erfaring. Teambuilding, quiz, møtevirksomhet med foredragsholdere, gode middager med underholdning, klatre fjell, hoppe i strikk. Det finnes ingen begrensninger. Vi anbefaler hotell med riktig beliggenhet og vi finner den beste flyløsningen. Dette, og resten av detaljene, setter vi sammen til en total turopplevelse som passer akkurat dere.

På våre firmaturer gir vi deg full prosjektledelse, kommunikasjonsstrategi og gjennomføringsplan på ulike plattformer og sosiale medier, både før, under og etter arrangementet. Kort fortalt; vi holder i trådene – du kan nyte en gjennomtenkt og helhetlig leveranse.

Firmatur i Norge

Vårt vakre og innholdsrike land, har muligheter og skjulte skatter overalt!

eller til det store utland

Vi spør ikke nødvendigvis hvor du ønsker å dra, men hva du ønsker å oppnå. Så bestemmer målet med firmaturen hvilken destinasjon som passer.

+ KONTAKT EN AV VÅRE DYKTIGE PROSJEKTLEDERE

Footer
Kultur- og merkevarebygging | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business
InHouse AS
Fokserødveien 31
3241 Sandefjord
T: +47 41 33 30 20
E: post@inhouseas.no
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2022