Banner Om

PROSESS

Slide
1. Utforsk
Vår prosess begynner med å etablere et engasjerende samarbeid med ditt team for å skape en felles forståelse og definere mål for ditt kommende arrangement.
2. Drøm
Vi utformer din visjon fra start til slutt i en oppnåelig strategisk plan med full kontroll på kostnader. Våre dedikerte prosjektledere jobber tett med deg, og har fokus på hver detalj for å se etter logistiske begrensninger og eliminere risiko.
3. Utform
Vi planlegger ned til hver minste detalj for å sikre at du realiserer visjonen din. Fra deltakerregistrering til forberedelse av lokasjon, bygger vi grunnlaget for at ditt arrangement skal oppfylle alle mål.
4. Kjør!
Opplev sjelefred mens arrangementet ditt går feilfritt, ettersom vi ivaretar alle detaljer i planen din med lidenskap, smidighet og energi som garanterer at deltakerne dine får en rik og minneverdig opplevelse.
5. Evaluer
Når arrangementet ditt er avsluttet, foretar vi en grundig refleksjon og rapporterer resultat. Rapporten gir deg alle dataene du trenger for å dele suksessen din med ledelsen og begynne å bygge momentum for ditt neste arrangement.
Slide

Vi er opptatt av din sjelefred.

Våre proaktive prosjektledere sikrer at du er fornøyd før, under og etter arrangementet.

Slide
Når alle tenker likt er det ingen som tenker.
we mind your business
Footer
Kultur- og merkevarebygging | InHouse AS i Sandefjord
we mind your business
InHouse AS
Fokserødveien 31
3241 Sandefjord
T: +47 41 33 30 20
E: post@inhouseas.no
Org.nr. 921 694 458
© INHOUSE AS 2022